Namaste,

 

Wij, Karien en Erik, nodigen je uit voor

Een Tantrisch Sjamanistisch Ervaringstraject "Jezelf Ont-moeten in de Ander”

te Krimpvarkie Huisi, Haaltert, België voor 2 weekends van diepgaand lichaamswerk 13-15 mei & 1-3 juli.

 

Jezelf Ont-moeten in de Ander gaat over...

Verbinden en Praten met je eigen lichaam en dat van de ander…

Ontvangen en geven en daarbij je grenzen aftasten, stellen, misschien verleggen...

 

Dit traject, geeft jou de mogelijkheid tijd te nemen om jezelf via je lichaam te helen zowel emotioneel als spiritueel.

Het laat je toe diepgang te vinden in hoe jouw lichaam zich verhoudt tot je gevoelens, hetgeen het heeft meegemaakt en je daarvan bewust te maken.

Gedurende beide weekends staan wij, Karien en Erik, ten dienste van jouw transformerende reis met en in jouw lichaam en dat van de ander.

Terwijl je je verbindt met de natuur, transformeren we wat zich aandient dankzij lichaamswerk, schaduwwerk en energetische healing en heilige & sjamanistische rituelen.

Wanneer je het voelt in je lijf, geef jezelf en je partner dan dit geschenk dat je kan meedragen in je verdere leven en lichaam.

 

Praktisch:

We ontvangen 3 koppels of gelegenheidskoppels ongeacht geaardheid of gender

Deelname Bijdrage per Weekend per person : €545 excl. BTW. Deze Bijdrage omvat:

het lichaamswerk, de rituelen en ceremonies, de begeleiding en ondersteuning, sauna.

Maaltijden van zat. morgen en verblijf van vrij. tot zon. namiddag: 13-15 mei & 1-3 juli.

Om je plekje te reserveren voor het eerste WE, schrijf ten laatste 3 weken voor aanvang van het WE €270/pers. over op rekening:

BE74 0018 6553 5907 met vermelding : je na(a)m(en)T&S Traject

Het resterende bedrag wordt per weekend ter plekke geregeld.

 

Goed om weten:

De faciliteiten zijn basic, maar comfortabel.

Slaapgelegenheid in de werkruimte of in je eigen tent

Er zijn twee aparte kamers beschikbaar in het woonhuis voor een meerprijs van 100€/2 nachten/kamer, inclusief linnen, ter plekke met de gastvrouw cash te regelen.

Breng twee grote en kleine handdoeken/pers. mee en een zaklamp

Warme douches worden voorzien.

Bij het gebruik van de douches en wasbak buiten, raden we ecologische douchegel en tandpasta aan ter bescherming van het milieu.

 

Van zodra jij en je partner ´het´voelen, organiseren we een online intake gesprek.

 

Gelieve je op voorhand in te schrijven voor deelname.Wie zijn we, Karien en Erik

We voelen aan dat er bij velen seksueel emotionele wonden aanwezig zijn in hun lichaam die genezen mogen worden voor onszelf en het grotere goed dat ons overstijgt.”

Karien is geboren onder het herfst licht in 1964 en mama van 3 kinderen en 3 kleinkinderen. Ze is docent medische wetenschappen, Caycediaans sofrologe, sjamanistisch healer en relatietherapeut. De Nahual Indian Tribe nam haar op onder de Indiaans-sjamanistische naam Iztacitlal. Sinds 2006 heeft ze haar eigen praktijk in relatie en koppeltherapie, sjamanistisch werk en lichaamswerk. Karien deed verschillende tantra trajecten in binnen-en buitenland o. a. bij Sandra Sundari en Sufi witte tantra traditie. Ze bewandelt een levensweg in bewust ZIJN van theorie naar praktijk.

www.shamanour.beErik is begin vijftig en vader van vier kinderen. In 2013, na een transformerende Initiatie in de Heilige Mannelijkheid, werd hij zich bewust van zijn missie en sloeg hij een ander levenspad in. Na een lang zakelijk leven in de internationale verkoop en marketing, ging hij intensief aan de slag met zijn eigen schaduwkanten. Gaandeweg hielp hij ook anderen met hun innerlijke werk. Erik laat zijn transformatie rusten op 3 pijlers: het emotionele, het spirituele en het seksuele. In de afgelopen jaren begeleidde hij tientallen mensen in hun emotioneel zelfwerk om in juli 2021 zijn professionele praktijk op te zetten. Zijn reis gaat verder.

www.erikambo.be

www.erik-schaduwcoach.be